Nyheter
  • Hjem
2016
09
20

Informasjon om Mosvannsløpet 2016 – Ny deltakerrekord !! :)

Av Asle 0

Online påmeldingsfrist går ut iløpet av kvelden, men for de som ikke har rukket å melde seg på er det ennå en mulighet igjen. Vi har sekreteriat for avhenting av startnummer, samt etteranmelding ved Mosvagen Camping fra 15:00 frem til løpsstart 18:00. For avhenting av startnummer, samt etteranmelding anbefaler vi deltakerne å være ute i god tid. For å unngå kø kan det være lurt å kommer før 17:00.

 

Barneløpet, uten tidtaking, starter kl. 17:30. Foreløpig ser det ut til at vi klarer oss med en start. Løypa vil gå fra start/målområdet ved Mosvangen Camping, inn i skogen retning Tjensvoll Kapell, før man svinger ned til start/målområdet igjen. Løypa er ca 400m.

 

Starten for hovedløpet blir i år, som i fjor, gjort som en stor fellesstart. Vi ber de som stiller i eliteklassen, og de som har tenkt å løpe under 10 minutter til å stille seg først. For de som starter lenger bak bruker vi nettotid. Det vil si at tiden begynner ikke å gå før du passerer startstreken.

 

Dersom det blir mange etteranmeldinger har vi samtidig mulighet til å kjøre puljestart. Da starter eliteklassen som første pulje, sammen med løpere rundt 14.00 min. De resterende løperne starter da 5 min etter første start; 18:05. Følg instruksene til speaker i morgen, da han informerer i god tid om vi kjører fellesstart eller puljestart :).

 

Toaletter er tilgjengelig ved Mosvangen Camping. Det vil også bli mulighet for å legge fra seg sekk med tøy under telt i målområdet. Barne og ungdomsavdelingen i IL Skjalg vil stå for salg av kaffe og div kioskvarer i målområdet.

Link til live resultater finnes HER. I tillegg kan man laste ned Ultimate Live appen hvor man kan følge løperne på vei rundt Mosvannet :).

Vi ønsker alle deltakere lykke til i årets Mosvannsløp ! 🙂 Det gjerne deres mosvannsløp ved å benytte #mosvannslopet på Instagram ! 🙂

mvh IL Skjalg

Forfatter Asle

Kommentarer
0

Leave a reply