Praktisk info

Det du trenger å vite av praktisk info

Hvis du fortsatt har spørsmål som er ubesvart, ta kontakt med oss på mail: mosvannslopet@ilskjalg.no

 • Start og målgang

  Start/mål er ved Mosvangen Camping. Første start i Mosvannsløpet er kl 18:00. Det vil bli satt opp ulike startpuljer (avhengig av antall påmeldte) med 5 min mellomrom. Ved online påmelding ber vi løperne å oppgi forventet sluttid for å få bedre flyt i starten. Det vil også bli arrangert et eget barneløp (terrengløp ved Mosvangen Camping ca 400meter).

 • Info om barneløpet

  Det vil bli arrangert et barneløp i forkant av årets Mosvannsløp. Barneløpet vil bli arrangert i området rundt Mosvangen Camping, og inneholder to klasser; 6-9år (start 17:30) 10-12år (start 17:30). Løypa er ca 400 meter. Det er også mulig å melde seg på barneløpet online (50kr), i tillegg til etteranmelding ved start, opptil 30min før start (50kr).

  Alle deltakere får deltakermedalje 🙂

 • Påmelding og startnummer

  Det er mulig med online påmelding frem til klokken 15:00 på løpsdagen. Det vil være mulig å melde seg på Mosvannsløpet på selve løpsdagen fra klokken 15:00 til 17:30, men for å unngå kø, samt være garantert å få tildelt startnr anbefaler vi at samtlige melder seg på online.

  Etteranmelding ved start vil være mulig for barneløpet (opptil 30min før start).

  Startnummer for Mosvannsløpet og barneløpet hentes i telt i målområdet (Mosvangen Camping) fra kl 15:00 – 17:30.

 • Lisens

  Fra 2014 er det påkrevd med lisens for alle deltakere i arrangementer i regi av lag tilknyttet Norges Friidrettsforbund. IL Skjalg er dermed pålagt å kreve inn lisens for utøvere som er 13 år og eldre (født 2004, eller tidligere) og som ikke allerede har løst helårlisens. Medlemmer i idrettslag tilsluttet Norges Friidrettsforbund kan kjøpe helårslisens: (Helårslisens basis koster kr 375 og utvidet helårslisens koster kr 700). Utøvere som ikke er medlem av friidrettsklubber kan kjøpe engangslisens. Løpere må kunne dokumentere at de har løst lisens. Om du har betalt lisens, kan du finne ditt lisensnummer på siden: http://mosjon.friidrett.no/lisenssjekk

 • Organisering i målområdet

  I målområdet vil det være mulighet for henting av startnummer til Mosvannsløpet og barneløpet, samt telt for oppbevaring av klespose/lett sekk. Utdeling av vann/sportsdrikke i målområdet i tillegg til frukt vil bli tilbudt til samtlige deltakere.

 • Løypevakt og sikkerhet

  IL Skjalg ønsker at turgåere, så vel som løpere blir minst mulig berørt av arrangementet. Dersom vi får mange etteranmeldinger, vil vi kjøre to ulike startpuljer med 5min mellomrom, for å minske trykket for andre brukere av Mosvannet, ivareta sikkerheten til deltakerne, og for å få bedre flyt i starten. Ved innfartsårer og knutepunkt for sykkel/gangsti vil Skjalg sette opp løypevakter for å informere turgåere og brukere av Mosvannet om arrangementet og de ulike starttidspunktene. Fra Mostun natursenter til Mosvangen Camping (800meter), vil det være avsperring mellom løypa og gangsti for vanlig ferdsel samt publikum.